Món digital

Màrqueting online.

Genera més negoci i augmenta la presència de la teva marca a internet.

El Màrqueting digital es centra en totes aquelles accions o estratègies, tant comercials, com publicitàries, que es duen a terme en l’àmbit d’Internet. 

Defineix els teus objectius i estratègies, analitzem el mercat perquè el teu pla de màrqueting siga totalment a la teua mesura.

T’ajudem a aconseguir l’èxit amb el teu lloc web i a convertir visitants en leads.

Comerç electrònic.

El ecommerce cada vegada és més popular com a model de negoci i s’està convertint en el mètode de compra preferit dels consumidors.
 
Vols créixer i accedir a altres mercats? Arribar a un major nombre de potencials clients?
 
Si tens una idea o projecte de negoci online, t’ajudarem amb un estudi de mercat i viabilitat que et permetrà tindre una base sobre la que desenvolupar el teu negoci.
 
Realitzem una anàlisi prèvia, gestionem la construcció del site, busquem l’empresa de missatgeria, personalitzem el producte, el publicitem i ens encarreguem del màrqueting digital.

Community management.

Cada vegada és més necessari que les empreses incloguen
les xarxes socials dins la seva estratègia com una oportunitat
d’arribar a més clients. Les xarxes i els mitjans digitals poden dur més tràfic al negoci físic.

T’ajudem a potenciar i gestionar les xarxes socials corporatives perquè arribes al teu públic potencial. Facebook, Instagram, Twitter, Google My Business, LinkedIn, campanyes de Social Ads per tenir més abast, trànsit al web i aconseguir més seguidors.